2018. január 23., kedd

Vak dzsihadistával fenyegetőzik az Iszlám Állam

Nem sokkal azután, hogy az Iszlám Állam egy mozgássérült öngyilkos merénylőről forgatott propagandafilmet, már meg is jelent a következő reklámanyag, amelyen egy vak dzsihadista tesz ígéretet jövőbeni merényletek elkövetésére.


 Korábban beszámoltak róla, hogy bár látszólag az összeomlás szélén áll az Iszlám Állam, a propagandagépezete teljes fordulatszámon pörög. A terrorszervezet által korábban közzétett felvételeken például azt látni, hogy egy mozgássérült dzsihadistát raknak be egy robbanószerrel telepakolt autóba, amely később belehajt egy épületbe és felrobban.

Az egyre kétségbeesettebb, toborzási szándékkal készített videók azonban egy következő szintre emelkedtek, miután a napvilágra került friss felvételen egy vak dzsihadista tesz fogadalmat arra, hogy merényleteket fog elkövetni a hitetlenek ellen. A kazah származású terrorista fenyegetéseiről szóló propagandaanyagot nem sokkal azután tette közzé az ISIS, hogy az ország elnöke, Nurszultan Nazarbajev nemrég Donald Trump amerikai elnökkel találkozott az Egyesült Államokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...