2018. február 2., péntek

A szülők hipót itatnak az autista gyerekükkel, mert attól majd meggyógyul

Az ember esze megáll és hátranéz, hogy mekkora bődületes baromságokat képesek művelni a gyerekeikkel néha a szülők.
 
Kép illusztráció
Most épp hipót itatnak az autista gyerekekkel, mert az meggyógyítja az autizmust. Vagyis nem is hipót, hanem egész vegyszerkoktélt.

Ugyanis a gyógymód hívei szerint az autizmust a szervezetben lévő paraziták okozzák, amiket ki lehet irtani egy bizonyos vegyszerkoktél fogyasztásával. Normálisak? De komolyan.

Angliában ütötte fel a fejét ez az őrület, már hat különböző rendőri testületből jelentették, hogy bevittek kihallgatásra szülőket, akik veszélyes vegyszereket itattak a gyerekeikkel. Autista gyerekek szüleinek Facebook-csoportjaiban terjed épp a Master Mineral Solution nevű koktél, ami nátrium-kloritból és citromsavból áll, aminek az egyvelege olyan ipari erősségű fehérítőnek felel meg, mintha hipót itatnának a szerencsétlen kölkökkel. Olyan erős keveréket kapnak, amelyben még ruhát sem ajánlatos túl sokáig áztatni, mert egy idő után szálaira foszlik.

Ami a legdühítőbb, hogy annak ellenére, hogy ezt a koktélt már több országban betiltották, még mindig lehet kapni online, előre elkészítve, szép palackokban. A szülők pedig hülyítik egymást továbbra is vele, mert ez megszünteti az autizmust. Az egyik anya például arról számolt be, hogy mindennap 16 dózist adott be a gyerekének belőle hat hónapon keresztül. Mások szerint meg ettől a koktéltól szűnt meg a gyerek önnyugtató ringatózása.

A szakértők azonban figyelmeztetnek, hogy ennek semmiféle tudományos bizonyítéka nincs, és óva intenek mindenkit attól, hogy fehérítővel vagy ezzel a konkrét koktéllal itassa a gyerekét, mert ha nem is hal bele azonnal, komoly belső sérülései lehetnek tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...