2018. február 15., csütörtök

Megható: mozgássérült kisfiú miatt hagyta el a színpadot Stohl András.

Egy mozgássérült kisfiú miatt lépett le a színpadról Stohl András, s a jelenet még az ügyelőket is meghatotta.
 
Stohl András gesztusa mindenkit meghatott /Fotó: TV2
A Madách Színház egyik ügyelője a Borsnak mesélte el, hogy Stohl András a Mamma Mia! előadásának fináléját követően, amikor a színészek együtt táncolhatnak a nézőkkel, lement a színpadról, hogy örömet okozzon egy kerekesszékes fiúnak.

„Az első sor előtt a szüleivel ült egy tizenkét-tizennégy év körüli fiú kerekesszékben, s láthatóan nagyon élvezte az előadást. Én a bal, a főnököm a jobb oldalon állt, és azt vettük észre, hogy Stohl udvariasan elnézést kér, lemegy a színpadról a kisfiúhoz, és vele fotózkodik. Annyira szép volt a gesztus, hogy mindenkit otthagyott, gondolom, érezte, hogy a gyereknek ez milyen fontos lenne” – mesélte a lapnak az ügyelőként dolgozó György, aki elárulta, hogy az emberek szinte megőrülnek a színészért, mindig vele akarnak fotózkodni, aminek ő kedvesen eleget is tesz.

Talán öregszem, kezdek szentimentális lenni, de megkönnyeztem a jelenetet. Annyit bántjuk, de az egyetlen volt, akinek eszébe jutott, hogy odamenjen a kissrác­hoz” – folytatta a férfi, aki szerint Stohl velük is ugyanilyen közvetlen a mindennapokban. „Ő az, aki ha megkérdezi, hogy vagy, meg is várja a választ. Tényleg érdekli. Ő ilyen”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...