2018. február 14., szerda

SZÁNDÉKOSAN TARTOTTA FEL A MENTŐT EGY FÉRFI

Bajtársaik segítségét kérték egy orvosi rendelőbe a Dél-Alföldön. A mentő meg is érkezett, ám a rendelő előtti parkolás az ott parkoló kocsiktól nem volt megoldható. Mérlegelve a helyzetet, a gépkocsivezető egy kapubejáróba kényszerült megállni a mentővel.


Egy udvarra behajtani vágyó férfi azonban látván, hogy bajtársain kiveszik a hordágyat és otthagyják a mentőt, vállalhatatlan módon szitkozódni kezdett. A sofőrtől bajtársaik pár perc türelmet kértek ugyan, ám az ingerült férfi erre kétségtelenül rosszul reagált. “Majd akkor most ti vártok Kiskomám!”- kiáltotta, miközben a képeken látható módon, szorosan a mentő mögé parkolva, autóját hátrahagyva távozott.

A rendőrség gyors segítségének hála a söfőr átgondolta, finoman szólva sem elegáns lépését és végül útjára engedte a mentőt. A szürreális jelenet szerencsére pár percig tartott csupán, így bajtársaik minimális várakozás után, stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...