2018. március 14., szerda

Négy migráns agyonvert egy mozgássérültet

Elbeufben, a normandiai kisvárosban négy afrikai migráns megölt egy 61 éves mozgássérült férfit. Nem tudni, mi az indíték.

A 16 ezer lakosú Elbeuf városa többek között arról híres, hogy 2003-ban csatlakozott ahhoz a mozgássérültek életet könnyítő, felső-normandiai programhoz, amelynek köszönhetően a városban ma már ingyenes a parkolás, akadálymentesek az üzletek és a sportcsarnokok - olvasható a Fdesouche.com oldalon. Ebben az környezetben történt meg a tragédia.

Nincs indíték

Március 5-én egy 61 éves, szürke nadrágot és fekete kabátot viselő férfi mankóval lépett ki az egyik helyi bevásárlóközpontból, amikor négy afrikai migráns egyszerűen rátámadt, és verni kezdte.

Egyikük arcon vágta, amitől az áldozat a földre zuhant. Ekkor a földön fekvő, magatehetetlen embert rugdosni kezdték a migránsok. 

A férfi nem élte túl a támadást, belehalt a sérüléseibe. Egyelőre nem tudni, hogy miért támadtak a mozgássérült franciára az afrikai migránsok. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...