2018. április 19., csütörtök

Április 29-én a CEU-ban lép fel a ParaDance Company

A Fogyatékossággal Élők a Médiában Szakosztály támogatja és szívből ajánlja a ParaDance Company  „Csak a tánc” című műsorát. Teszi ezt azért, mert már többször is írtak e mozgássérültekből álló tánccsoport sikereiről. Meggyőződésük, hogy az ilyen és ehhez hasonló rendezvények jelentősen hozzájárulnak a fogyatékos emberek társadalmi integrációjához, esélyegyenlőségük megvalósulásához.

 A tánc világnapja alkalmából szerveznek 2018. április 25-én, szerdán 11 órától a CEU 106-os termében (1051 Bp., Nádor u. 15.). Izgalmas előadást láthat a tervezett táncesten a közönség:

kerekesszékes táncosok lépnek fel.

Ha nem is ismeretlen ez a műfaj a mi kultúránkban, de még mindig különleges. A többszörös magyar bajnok tánccsoport, a ParaDance Company mutatja be műsorát 2×25 percben, különféle stílusokat felvonultatva. Neves vendégfellépők színesítik tovább az eseményt. Az est része lesz egy érzékenyítő show is. Ezt a Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete (ÖNÉ) trénerei fogják irányítani.

Itt lehetőségük lesz a nézőknek tabuk nélkül kérdezni erről az élethelyzetről, és akár a kerekesszékeket is kipróbálhatják. Egyszerre lesz tehát művészi élmény és esélyegyenlőségi performansz ez az alkalom. Ezt még öt fogja követni szeptembertől márciusig. Különböző kerületekbe látogatnak majd el, és más-más műsort mutatnak be. Érdemes lesz tehát több fellépésükre is elmenni.

  • A táncest időpontja: 2018. április 29. vasárnap, 17 órától
  • Helyszíne: CEU Auditórium (1051 Budapest, Nádor u. 15.)
  • A belépés ingyenes, az épület akadálymentes
  • Támogató:Nyílt Társadalom Alapítvány
  • Fővédnök: Bozsik Yvette
  • Kontakt személy: Ungvári Mihályné Györgyi Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesülete (elnök)/ParaDance Company (táncos, elnökhelyettes) Tel: +36-30/536 – 4062, E-mail: ungvarigyorgyi@gmail.com
Kérik a szíves visszajelzésüket a részvételről!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...