2018. április 8., vasárnap

Arrogáns álzsaru osztotta az észt a dunaszerdahelyi Baranyainál

Olvasójuk értesített a Tachométert, hogy a múlt héten már második alkalommal találkoztak azzal a rendőrnek tűnő férfival, aki a dunaszerdahelyi Baranyai élelmiszerboltnál elfoglalta a mozgássérült parkolót.


"Az egész parkoló üres volt, ő mégis odaállt. Nincs mozgássérült kártyája, és ezért meg is kérdeztük, hogy miért állt oda. Erre azt válaszolta, ne pattogjak, ő rokkant" - számolt be a legutóbbi esetről az olvasójuk.

Egy Peugeot 407-es civil autóval érkezett, melynek szélvédője mögött azonban ki volt ragasztva egy rendőrségi matrica, valamint látható volt egy rendőrségi sapka. Ezért is gondoltak arra, hogy az illető rendőr. Olvasójuk elárulta, fel is hívták a figyelmét, hogy ha rendőrként nem tartja be a szabályokat, akkor mégis hogyan lehetne elvárni az egyszerű polgártól, hogy betartsa azokat?! A férfi azonban erre is csak morgással reagált, majd bement az üzletbe.

Lefényképezték a kocsiját, a képeket pedig a Tachométer munkatársai továbbították a Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányságnak. Martina Kredatusová szlovák rendőrségi szóvivője 2018.április.5.-én válaszolt kérdésükre, közölve, hogy az autó nem egy rendőré."A rendőrség megvizsgálja a mozgássérültek számára fenntartott parkoló illetéktelen használatát, továbbá azt is, hogy jogtalanul használta a Rendőrség, illetve Rendőri testület feliratokat" - szögezte le.

Egyszersmind felhívta a polgárok figyelmét, hogy akik ilyen jogellenes cselekménnyel találkoznak, jelezzék azt a rendőrség számára.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...