2018. május 8., kedd

50 anyuka énekel Down-szindrómás gyermekével


A március 21-i Down-szindróma világnapja alkalmából énekelte és jelelte el 50 anyuka és gyermeke a Thousand Years című számot. Céljuk, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a szindrómára és az előítéleteket mérsékeljék.


Egy coventry-i anyuka, Becky Carless volt az ötletgazda, akinek a négy és fél éves fia, Archie is Down-szindrómás fia, Archie. Egy Facebook csoporton keresztül ismerték egymást a videót készítő anyukák, akik felkérték Christina Perry énekesnőt – aki a dalt eredetileg énekli is támogatásra, ő rögtön beleegyezett, sőt, a jogdíjairól is lemondott, ami a kampány miatt megilletné őt.


Hiszünk abban, hogy ez a videó valóban képes arra, hogy a Down-szindróma idei világnapján a legnézettebb videó legyen, ezért mindenkit arra ösztönzünk, ossza meg, hogy segítsen a sikerünkben! Büszke vagyok az ötletre, de mindeközben fura arra gondolni, hogy a világ különböző pontjain megosztják a videót, és én találtam ki. Álmomban sem gondoltam volna, hogy idáig jut ez az egész. mondta Becky Carless.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...