2018. május 19., szombat

Pörköltet kaptak ebédre a nélkülözők

Háromszáz adag házias sertéspörkölt várta a rászoruló időseket, a nagycsaládosokat Szegeden, a Mátrix Közhasznú Alapítvány jóvoltából, a Család- és Gyermekjóléti Központban. A családtámogatási programon az Orpheus Önkéntes Közösség támogatásával a támogatottak részére csokoládé és sok egyéb finomság is jutott. Az ételosztás közben a családokat ruhabörze és játékválogató is várta, ahol sok kisgyermek és felnőtt talált magának hasznos dolgokat.

Összefogással tudunk előrébb jutni

Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több nélkülöző családot, közösséget, egyént támogat. Nem csak szegedieket, az ország számos pontjára eljutnak a segítő adományok. Rácz Anett alapítványi elnök fontosnak tartja, hogy másokat is segítésre buzdítsanak. Kiemelte, hogy adománycsomagjaik csepp a tengerben, azaz ha nem is tudnak mindenkinek segíteni, de mindenki tud valakinek segíteni. A Centerke Adományozó Központ is a közös problémamegoldásról szól, a közösség segítő és összefogó ereje teszi a jótékony működést naggyá.

Forrás: Mátrix Közhasznú Alapítvány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...