2018. július 12., csütörtök

Mozgássérült nagymamája vigyázott a medencébe zuhant másfél éves kisfiúra

Mint arról korábban a 24.hu is beszámolt róla, egy másfél éves kisfiú halt meg Mosonszentmiklóson, miután beleesett a családi ház kerti medencéjébe.

A Blikk most arról írt, az egész település gyászolja a gyermeket. Mindenki jól ismeri a családot, hiszen az apa igazi ezermesterként mindenkinek segít, ha hívják. A szomszéd a lapnak elmondta, úgy tudják, egy ismerősükhöz ugrottak át pár percre, a gyerekeket pedig a nagymamára bízták.
A járókerettel közlekedő, rokkantnyugdíjas asszony vigyázott a három csöppségre, amikor egy pillanatra bement a házba. Ennyi kellett, hogy bekövetkezzen a tragédia, ugyanis amikor visszatért, a kertben felállított medencében talált rá a kisfiúra – mesélte a szomszéd.
 A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Jelenleg gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folyik a nyomozás. Ha valakiket bűnösnek találnak a baleset kapcsán, úgy egy, de akár öt év börtönre is számíthatnak.

Dr. Györei Péter ügyvéd a Blikk megkeresésére arról beszélt, mindkét felet terheli felelősség.

Elsősorban a nagymamának kell felelnie a történtekért, ám ha kiderül, hogy a rokkantsága megakadályozta abban, hogy megfelelően vigyázzon a gyerekekre, és erről a szülők is tudtak, úgy ők is gyanúsítottakká válhatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...