2018. augusztus 9., csütörtök

Mentorképzés, álláslehetőség mozgáskorlátozott embereknek

Várják a jelentkezéseket a MEOSZ Sorstársi rehabilitációs mentorálás képzésünkre és azt követően mentori feladatok ellátására Békés, Fejér, Hajdú-Bihar, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron és Tolna megyei jelentkezők számára!

A MEOSZ a sorstársi rehabilitációs mentori feladatok ellátásához keres mozgáskorlátozott jelentkezőket kifejezetten Békés, Fejér, Hajdú-Bihar, Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron és Tolna megyéből, akik a engedélyeztetett képzésük elvégzését követően a megyében élő mozgáskorlátozott emberek sorstársi rehabilitációs mentori feladatait látják el 2018 őszétől.

Ha Ön nyitott és szívesen részt venne egy innovatív programban és segítene sorstársainak, jelentkezését legkésőbb 2018. augusztus 10-ig küldje el a MEOSZ számára. A mellékelt felhíváson és adatlapon minden szükséges információt megtalál, így állásfoglalásukat is, amely a mentorprogram szakmai kereteit tartalmazza. További kérdések esetén forduljanak bizalommal hozzájuk a halozatikoordinator@meosz.hu címen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...