2018. szeptember 11., kedd

HATALMAS KAMU A 2,5 MILLIÓ FORINTOS LAKÁSKORSZERŰSÍTÉSI TÁMOGATÁS

A főként álhíroldalakon és egyéb kétes portálokon megjelent cikket több ezren kajálták be, pedig egy szó sem igaz belőle.

Aki olyan, első ránézésre is egyértelműen álhírekkel és kattintásvadász címekkel játszó oldalra kattint, mint például ez: mindenegyben.com vagy ez: szupertanacsokblog.hu az könnyen ráfázhat, ha bedől az ott olvasottaknak. A MEHI-t (Magyar Energiahatékonysági Intézet Nonprofit Közhasznú Kft.) is valószínűleg több ezren kereshették meg, legalábbis erre merünk gondolni, ha a kissé feldúlt hangnemű közleményüket olvassuk, miszerint: tehát, arra kérünk mindenkit, hogy kicsit tájékozódjon, mielőtt továbbkattint, megoszt, kérdést tesz fel.

Az elérhető támogatásokért egyébként - sok más mellett - a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (http://nfsi.hu) oldalát érdemes böngészni, hiszen több akciót is indítottak az elmúlt években, amikről mi is beszámoltunk, többek között háztartási nagygépekre, kazáncserére vagy mosógépcserére lehetett pályázni.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nem volt rámpa, így a bolt előtt vágta le a mozgássérült férfi haját a borbély

Egy huszárvágással megoldotta az akadálymentesítés hiányát egy New York-i borbély, aki az üzlet előtt, a járdán vágta le egy mozgássérült fé...