2023. február 1., szerda

Bohócdoktorok töltik meg a szeretetládákat

Nem csak kórházban, nem csak betegek megsegítésén ügyködnek a piros orros bohócdoktor jótevők. A nélkülözők a szürke hétköznapokon is számíthatnak a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett bohócdoktor csapatra. A rászorulók által rendszeresen kiürített - üresen kongó - szeretetládákba januárban és februárban is a bohócdokik naponta tucatnyi apró élelmiszer csomagokat visznek, összesen több, mint heti 100 éhezőt segítve.


Fotó:Mátrix Közhasznú Alapítvány

Nem csak adnak, felajánlásra is buzdítanak a bohócdoktorok

Az év nagy részében a Centerke Közösségi Térben várják a tartós élelmiszer, játék felajánlásokat az alapítványi önkéntesek. A szeretetládák feltöltésében bárki, akár egy szelet kenyérrel, egy csokival, vagy egy konzervvel is segíteni tud. Legyünk közösen részesei a jótetteknek. A legapróbb felajánlás, 1-1 adag étel elhelyezés a ládák valamelyikében is nagy segítség.

Önkéntes segítőket hív Rácz Anett alapítványi vezető: a bohócdoktor segítő önkéntességhez a Mátrix Közhasznú Alapítványnál (játékos bohócdoktor foglalkozásokra, meseterápiára, zenés játékra, jótékonysági tevékenységekre) 2023-ban is lehetőség van bekapcsolódni. Az érdeklődők a www.bohocdoktor.com oldalon elérhető jelentkezési felületen tudják felvenni a kapcsolatot az alapítvánnyal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...