2018. február 23., péntek

Petra 3 évesen küzd a leukémiával!

Édesanyja levele, 2018.02.13.:2017. 04. 17-én elvittem a háziorvoshoz kislányomat, mert az elmúlt időben többször is beteg volt, és az oldalán lett 1 nagy kék folt, ami becsomósodott.

A háziorvos beküldött minket a sürgősségi osztályra, leukémia gyanúval. Ott vettek tőle vért, ami sok kóros sejtet mutatott, az után csontvelőt vettek tőle, amiből 2 nap múlva megmondták, hogy biztosan leukémiás. Hetente járunk kezelésekre, melyet csak kölcsön autóval tudunk megoldani. Ez számunkra igen nagy anyagi költséget okoz.
Azóta kemoterápiás dózis emelést kapott. A kemoterápiának a mellékhatása ki jöttek rajta, hány meg megy a hasa. Csontvelő-transzplantációt terveznek, amihez a csontvelőt levették, jelenleg ennek eredményére várunk.
Petrán kívül van egy 4 éves kislányom, aki óvodába jár. Őt is kórházba hordom a neurológiára. A jövedelmünk 55250 Ft, ami igen kevés ilyen beteg gyermek mellett. Gyermekem betegsége előtt eljártam alkalmi munkára, de most már a kislányom betegsége miatt nem tudok.
Jelenleg nincs víz a lakásban, mert egy csőtörés miatt 520.000.- forint értékű víz elfolyt, amit nem vetünk észre. A vizet az utcáról hordom, egy kútból. Viszont nagy szükségünk lenne vízre, hogy újra visszakössék, mert a steril szobát el kell kezdenünk kialakítani.
A rendszeres jövedelem hiánya és a szükséges kezelésekre, vizsgálatokra való eljutás nagy anyagi terhet ró a családunkra. Petra jelenleg kemoterápiás kezelés alatt áll. Bármilyen segítséget szívesen elfogadunk, mivel nagyon nehéz anyagi helyzetben vagyunk. (Édesanyja levele, 2018.02.13.)
PETRÁT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.
Támogatási lehetőségek lentebb találhatók!

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítják! KÖSZÖNiK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!
  
Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat. Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

  • OTP-s online adományozás

    Adományozáshoz kérjük kattintson ide Adományozok most!
  • Banki átutalás

    Bank: Erste Bank
    Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
    Közlemény: Petra 697
  • PayPal támogatás

    PayPal támogatáshoz  kattintson ide.
  • Adó 1% felajánlás 
  • Adószámuk: 18557071-1-09

Forrás:Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...