2018. szeptember 10., hétfő

Mátray Attilához, a roma elnökhöz köthető a kisajátított rokkant parkoló a Csengettyű közben

A szalagtízesben lakók reagáltak a Vásárhely24 2018.09.04-ei cikkére: tudják, ki foglalta le magának a lépcsőház előtti mozgássérült parkolót. A portál kereste az érintettet is, aki nem kívánt reagálni.

A sztori a következő: valaki kisajátította a Csengettyű köz egyik lépcsőháza előtt található mozgássérült parkolót, arra egy gépkocsi rendszámát is ráfestve, az oda parkolni szándékozókat pedig elküldve. Ehhez azonban senkinek sincs joga.

A háztömbből többen is jelezték, Mátray Attiláé, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Cigány Nemzetiségi Önkormányzatának elnökéé, vagy közeli hozzátartozójáé a kérdéses rendszám – írja a lap.

A médium megkereste levélben Mátray Attilát, hogy tisztázza a kérdést, ám ő erre nem reagált. Ehelyett a főszerkesztői privát e-mail címre annyit írt, …nem kívánok személyemet lejárató ügyeivel foglalkozni, így megkérlek, hogy a jövőben – média tekintetben – a szerkesztőség a megkeresésével mellőzni szíveskedjen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...