2018. december 10., hétfő

Jótékonysági Mikulás söpört végig az országon

Mesedoktorok kórháztámogató programját is működtető Mátrix Közhasznú Alapítvány jóvoltából ezernél több hátrányos helyzetű gyermek kapott a jótékonysági Mikulástól jól megtömött ajándék csomagot. Rácz Anett, az alapítvány vezetője a szegénység visszaszorítása kapcsán fontosnak tartja a közösség megoldó erejét, a példamutatást, az élményteremtést. A gyerekek a nagy-szakállút az utcai rendezvényeken éppen olyan nagy nagy örömmel fogadták, mint az egész mozitermeket megtöltő rendezvényeken. A programot tucatnyi jótevő - önkéntes segítő és támogatta. 


Az ünnepi jótékonysági forgatagnak nincs vége, az éves szinten tízezernél több támogatottal működő Centerke Adományozó Központ jóvoltából ingyenes karácsonyi ajándék válogató várja december közepén mindazokat, akinek anyagi gondjaik végett vásárolni nincs lehetőségük ajándékokat. A program részleteiről bővebben a www.centerke.hu oldalon szerezhetnek információt a segíteni szándékozók és a támogatásra szoruló emberek is.

Forrás:Mátrix Közhasznú Alapítvány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...