2019. szeptember 16., hétfő

Drámai: teljesen leégett egy háromgyermekes család háza Debrecennél, mindenük oda lett

A péntek hajnalban felcsapó lángok a földdel tették egyenlővé a háromgyermekes, Debrecen közelében élő család házát.
Mindenük odalett a háztűzben a debreceni családnak

Mindene odaveszett egy háromgyermekes családnak, miután péntekre virradóan teljesen kiégett a Debrecen közelében álló családi házuk. Az apuka dolgozott, felesége hallássérült fiával és kislányaival volt otthon, amikor megébredt a ropogásra. Egy szál pizsamában rohantak ki mindannyian az udvarra, csak az maradt meg nekik, ami akkor rajtuk volt, gyakorlatilag minden más a tűz martalékává lett.

"A gyerekek ki tudtak szaladni és a 3 iskolatáskát ki tudtuk hajítani utánuk" - mesélte az anyuka az RTL Klub Híradójában, hozzátéve: annyi lélekjelenléte még volt, hogy amíg belülről nem égett a ház, az előző nap felszerelt gázpalackot kihozta, megelőzve a robbanást. A ház azonban így is lakhatatlanná vált. Bár az önkormányzat jelenleg átmeneti krízislakást biztosít nekik, szeretnék a jövőben újjáépíteni otthonukat, amelyhez minden segítséget szívesen fogadnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...