2020. május 21., csütörtök

Fáradhatatlanul segíti a látássérülteket Német Ferenc és Chovanecz Kata

A Fidesz szegedi önkormányzati képviselői újabb támogatókat találtak a látássérültek élelmezését segítő kezdeményezéshez.
Fotó: SZEGEDMA

Ahogy arról korábban beszámolt a SZEGEDMA, Német Ferenc és Chovanecz Kata fideszes önkormányzati képviselők a járvány magyarországi megjelenése óta mindennap segítenek eljuttatni az Aldi által felajánlott, lejárat közeli ételeket a SZEFO-ban dolgozó látássérültek számára.

Német Ferenc lapuknak elmondta, most, hogy újraindult az élet egyre több vállalkozó segíti őket péksüteménnyel, zöldséggel vagy éppen gyümölccsel.

– Újabb támogatókat találtunk ehhez a kezdeményezéshez. Külön öröm számomra, hogy az unokahúgom, akivel régóta nem beszéltem, most zsákszámra ajánlott fel krumplit, valamint friss zellert – fogalmazott a képviselő. Hozzátette, az élelmiszercsomag alapját továbbra is az Aldi szolgáltatja.

Német külön megemlítette, minden nap erőt merít abból, hogy Dér Veronika, aki maga is látássérült, nap mint nap segít átadni a csomagokat a vak és mozgássérült rászorulóknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...