2020. június 18., csütörtök

Ötszázadik Számítógép Álom teljesült

Számítógépeket kaptak gyermekek, teljesen ingyen. A Mátrix Közhasznú Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 10-14 év közötti gyerekeknek adományoz komplett (használt, de még jó állapotú) számítógépet vagy laptopot vagy tábla pc-t vagy más okos készüléket. 
Fotó:Mátrix Közhasznú Alapítvány

Az elmúlt időszak gyermeksegítő munka révén az ötszázadik támogatott kapta meg a tanulást - fejlődést segítő informatikai eszközét. Nem várt élmények hada a számítógépekhez: az eszközöket a gyermekeknek Viktor, a kortárs alapítványi bohócdoktor adta át, minden géphez egy nagy táskányi szeretetcsoki is járt.

Számítógép Álomra a jelentkezés folyamatos

A gyermekeket, családokat támogató programra sokszoros a túljelentkezés, a legrászorultabb gyermekek közül kerülnek ki a támogatottak. A www.bohocdoktor.com oldalon elérhető a jelentkezési felület, melynek használatához a gyermekeket a szülők hozzá nem értése esetén a pedagógusaik is segíthetik. A program nem működhetne a támogató cégek, segítő magánszemélyek nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...