2019. április 15., hétfő

Új, beszélő mobiltelefon tesztelési lehetőség

Az élet azonban váratlan dolgokat produkál. Egy európai gyártó hozta forgalomba azt a mobiltelefont, amit kifejezetten vak és gyengénlátó személyek részére tervezett. A külsőre klasszikus mobiltelefonnak kinéző készülék teljes körű beszédtámogatással bír és mobil, vagy wifis internet elérés esetén szóbeli utasításokat adva is kezelhető.

A kijelző színsémája és a megjelenített betűméret – a gyengénlátóknak kedvezve – testre szabható. A „beszélős” Nokia mobilok utódjaként is felfogható telefont kipróbálhatják az érdeklődők 2019. április 25-én, szerdán 9.00 és 15.00 között az MVGYOSZ Budapest, Hermina út 47. szám alatti székházában.

Tesztelőnek akkor érdemes jelentkezni, ha a tesztelő érti az Angol nyelvet, mivel a próba készülék menüje Angol nyelvű. A teszteléshez előzetes időpont egyeztetés szükséges. Időpontot egyeztetni a +36(30) 505-8240 telefonszámon lehet munkanapokon 9.00 és 15.00 óra között.

A teszt eredményétől függően kerülhet sor a telefon honosítására és forgalmazására.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...