2020. május 30., szombat

Ha lemaradt róla, most visszanézheti a Tankcsapda autós koncertjét

A járvány alatt már a második rendhagyó koncertjét tartotta a debreceni zenekar.
Autós koncertet adott a Tankcsapda a debreceni reptéren Fotó: Dehir.hu

A Tankcsapda a járványhelyzet miatt hónapok óta nem koncertezhet a megszokott módon, legutoljára márciusban a Debrecen Stúdiójában adtak koncertet, amit az interneten közvetítettek több mint 24 ezer nézőnek. Péntek este ismét húztak egy rendkívülit a Tankok, Lukácsék a debreceni repülőtéren egy autós bulit tartottak. A debreceni repülőtéren ötszáz autóban vették körbe a színpadot a rajongók.

Egy autóban négyen ülhettek, s a koncert alatt a járványveszély miatt tilos volt kiszállni a járműből. A koncerten az ismert slágerek mellett a Szüless meg újra című számot is hallhatta a közönség, aminek csütörtökön debütált a videója. A belépés egyébként a Tankcsapda szponzorainak köszönhetően ingyenes volt, a rajongók játékokon nyerhettek jegyeket. A bulit a Tankcsapda az interneten közvetítette, ami itt vissza is nézhető.

A Tankcsapda a járványhelyzetben nem csak szórakoztatja, segíti is az embereket. A zenekar és a Jim Beam 225 darab (ennyi éves most a Jim Beam) teljesen egyedi, díszdobozos tankcsapdás whiskeyt készítettek a bandatagok képeivel és aláírásával. A limitált szériás díszdobozokat 10 ezer forintos áron percek alatt felvásárolták, a pénzt, a 2 millió 250 ezer forintot a debreceni segélyalapba utalták át. Az alapból a járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került debrecenieket segítik.

Pályázni itt lehet a támogatásokra, emellett továbbra is várják az adományokat: . 

Adományozni a következő számlaszámra lehet a városi segélyalapba:

Az elkülönített bankszámla neve: DMJV-DEBRECEN VÁROS SEGÉLYALAP
Elkülönített bankszámla száma: 11738008-15461009-11440008
A számlatulajdonos neve: Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzat
A számlatulajdonos címe: 4024 Debrecen, Piac utca 20.

Az adományozással kapcsolatosan munkanapokon 8 és 16 óra között a következő telefonszámon lehet érdeklődni: +3652/511-470


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...