2020. június 14., vasárnap

Az összefogás ereje: Papp László köszönetet mondott a debreceni maszkvarróknak

 Az elmúlt három hónapban a szó szoros értelmében élt a mondat, hogy „Együtt vagyunk Debrecen”, mondta Papp László, amikor köszönetet mondott az önzetlenül segítőknek.
Fotó: Dehir.hu

A Vojtina Bábszínház varrodájában jelmezek helyett maszkok készültek a járványügyi karantén idején. Ők is csatlakoztak a Modem  „Varrjunk maszkot  összefogással” kezdeményezéséhez. Így akartak közösen segíteni az egészségügyben dolgozóknak, az időseknek és mindazoknak, akinek szüksége volt az arcmaszkra.

- Azt tapasztaltuk, hogy mindenki fontosnak érezte, hogy részt vegyen ebben a tevékenységben – mondta el  Koroknai Edit, a Modem ügyvezető igazgatója.

Az elmúlt időszakban nagyon fontossá vált a társadalmi felelősségvállalás. Március közepe óta  több mint 40 ezer mosható maszk készült. Papp László köszönetet azoknak, akik segítettek ebben a munkában. A polgármester úgy fogalmazott: pozitív visszajelzéseket kapott arról, ahogy a város gondoskodik az emberekről.

- Éreztem ebben az időszakban, hogy az „Együtt vagyunk Debrecen” nem üres mondat, hanem igazi összefogást mindannyiunk számára, hogy a bajban lehet egymásra számítani – hangsúlyozta Papp László.

A kezdeményezéshez több mint kétszázan csatlakoztak. 


A teljes riport az alábbi videóban tekinthető meg:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...