2020. július 17., péntek

Bakanccsal rúgott bele mozgássérült apjába egy férfi

Az ügyészség könnyű testi sértés miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki egy vita során megrúgta, és megütötte beteg, nyugdíjas, védekezésre képtelen apját.

A 38 éves, részeg támadó tavaly tavasszal, április 7-én délután egy vértesszőlősi lakásban összeveszett baloldali testbénulásban és Parkinson-kórban is szenvedő, 72 éves apjával.

A nyugdíjas férfi leszidta a fiát, amiért az kritizálta az ételt, és gúnyos megjegyzéseket tett rá. A férfi bosszúból a bakanccsal a kanapén ülő apja jobb lábát teljes erőből megrúgta, majd ököllel arcon vágta, amitől az idős férfi könnyű, horzsolásos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség vádat emelt a férfi ellen és felfüggesztett börtön kiszabását javasolta, a próbaidő alatt pedig pártfogó felügyeletének elrendelését, ezenkívül közmunkát, és szociális készségfejlesztő és agresszióhelyettesítési tréningen való részvételt is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...