2020. július 17., péntek

Visszaélést gyanít a jászberényi Fidesz

Történt-e Budai Lóránt polgármester jelenlegi családjában visszaélés mozgáskorlátozottnak nyújtandó kedvezményekkel? Ezzel a címmel tartott sajtótájékoztatót Tamás Zoltán, a Fidesz frakcióvezetője szerdán délelőtt Jászberényben. A hozzá eljuttatott fényképek alapján elmondta, hogy a városvezető jelenlegi párja egy piros Renault Megan gépkocsival mozgáskorlátozottak részére fenntartott parkolót használ hónapok óta, úgy, hogy a gépkocsi nem szállított mozgáskorlátozott személyt.

A frakcióvezető a sajtó útján kérte, hogy a polgármester tisztázza az ügyet. Elhangzott, hogy Budai Lóránt párja egy mozgássérült újszászi fiatal autóját használja.

Tamás Zoltán szerint ennek alapján nem csak a jogi visszaélés kérdése merül fel, hanem morálisan is megkérdőjelezhető. Ezenfelül egy 2017-es Facebook-bejegyzésre hivatkozva kifejtette, hogy a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványon keresztül adományként Budai Lóránt négy új gumit is ajándékozott az autó tulajdonosának.

– A Jobbik alapítványa valójában kit ajándékozott meg? A tényleges tulajdonost, vagy az autót jelenleg is használó Budai Lóránt párját? – kérdezte.

Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál megkeresésére Budai Lóránt visszautasította és hazugságnak nevezte a sajtótájékoztatón elhangzottakat és a közösségi oldal álprofiljain megjelenteket. A polgármester hozzátette: meg fogja tenni a szükséges jogi lépéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Halált és látásvesztést is okozott egy szemcsepp

Egy Indiában gyártott szemcsepp legalább 55 embernél váltott ki bakteriális eredetű szemfertőzést az Egyesült Államokban. Veszélyes egészség...